Post by broncartnerbati on Mar 7, 2022 1:34:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ A1-Deutsch ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ A1-Deutsch IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code many gold ▞▞▞
▞▞▞ A1-Deutsch 2022 version ▞▞▞
Jak se mohu přihlásit na A2 Díky.
Jak to můžeme nainstalovat. Má to nějaké problémy 😕
Naprosto fantastické ❣️ Žádné reklamy, žádné rozptylování.
Proč je nutný přístup k mým souborům a obrázkům?
Aplikace nefungovala, zobrazí pouze první lekci, kterou otevřete, nemohu postoupit na další lekci.
Je to úžasné.
Po přihlášení hlásí žádné přihlašovací údaje.....
Pomáhá mi upevnit si znalosti němčiny. Považuji ji za snadno použitelnou a dobře provedenou aplikaci se spoustou cvičení, které vám pomohou procvičit.
Docela dobrá aplikace
Velmi špatná aplikace se bez registrace neotevře
A1-Deutsch Švietimas tdx
Pomalu se to nelíbí
A1-Deutsch Образование mrrx
Více než úžasné. Nemůžu dostatečně poděkovat za skvělou aplikaci. Úplně to doporučuji
Efektivní a zábavný způsob, jak se naučit německy
Miluji tuto aplikaci, je tak užitečná pro začátečníky 😊
Tolik dobré aplikace pro ty, kteří se chtějí učit německy svým vlastním jazykem .. v poslední době NEJLEPŠÍ!
Tato aplikace se zdá skvělá, ale nefunguje správně, pokaždé, když dosáhnu cvičení, kde potřebuji nahrát svůj hlas, prostě to nedělá. Je frustrující uvíznout ve všech lekcích a nemít možnost dokončit je
zničit nejhorší čas
A1-Deutsch Eğitim vgbf
Ahoj chlape, nemůžu stáhnout žádnou lekci.
Líbí se mi tato aplikace!
Danke
Toto je nejlepší aplikace, kterou jsem kdy viděl!
Duet Arkade ksgw
Je to úžasná aplikace
Velmi dobrá aplikace, myslím, že je to nejlepší na trhu.
potřebuji uživatelské jméno a heslo nemohu se přihlásit
Velmi velmi pomalu!!
A1-Deutsch Pendidikan jzeh
Zaregistroval jsem se, ale nemohu vstoupit
Pěkný způsob, jak začít němčinu jako druhý cizí jazyk
Přidání: Chci říct VIELEN DANK, dnes mám Goete Institut Zertifikat A1 s učením pouze s touto aplikací. Nejlepší aplikace pro učení. Přeji si mít B1☺️
A1-Deutsch Læring yfn
Tato aplikace vypadá skvěle, ale nemohu se zaregistrovat. E-mail pro nastavení mého hesla nikdy nepřišel, takže se nemohu přihlásit. Zklamání.
Aplikace je opravdu skvělá. Jsem velmi vděčný všem jeho vývojářům. Ale mám jeden problém s používáním této aplikace. Výsledky cvičení a testů příliš často nezaznamenává.
Miluji to. Velmi čisté Ui. Moje němčina se hodně zlepšila. Sehr gut gemacht.
Dobrá cvičení, můžete procvičovat poslech, psaní snadným a zábavným způsobem!!
Nemohu se spojit s lektorem, nemohu zkontrolovat zprávu, nemám přístup ke cvičení, nemohu udržet lekci v běhu 5 minut bez přerušení. Patetická aplikace se nestahuje
Potřebuji pomoc, moje aplikace se odmítla přihlásit, v čem by mohl být problém
Nejlepší jazyková aplikace, se kterou jsem se setkal. Dává vám smysluplné a reálné kontexty pro osvojení funkčních struktur a slovní zásoby, které okamžitě zavedete do praxe pomocí čtyř dovedností. Neexistují žádné překlady nebo nesmyslná cvičení, což je opravdu užitečné při učení jazyka do hloubky, dokonce i v prvních fázích. Mohlo by to stačit ještě pár komunikativních cvičení, ale celkově se mi to líbí.
To je nejlepší aplikace pro výuku němčiny, jakou jsem kdy viděl! Děkuji!
Nejhorší registrační tok.
Nejlepší aplikace pro výuku němčiny.
Protože tento program se nechce přihlásit, prosím, pokud mi zde někdo může pomoci, odpovězte mi
Nelze se přihlásit!
Skvělá aplikace pro výuku němčiny! Dobrá rozmanitost cvičení a trocha gramatiky.
Nelze se přihlásit v mobilu. Mohu se přihlásit na webu, vyzkoušel jsem hodně. Prosím o vyřešení problému.
Obsah je velmi dobrý. Jsou tu ale nějaké technické závady. Některé zvuky jsou přehrávány jako hlas volání a pokud je hlasitost pod určitou úrovní, nejsou slyšet. Navíc některá dokončení nejsou registrována a je třeba je odeslat znovu.
tato aplikace je skvělá, skvělá
Tak dobrý Opravdu se mi to líbilo.