Post by broncartnerbati on Mar 7, 2022 1:31:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Tank Wars 2 Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Tank Wars 2 Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ više primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Block Tank Wars 2 Premium 2022 version ▞▞▞
izvanredan
dobra igra, ali prošlo je vrijeme otkako ste zadnji put ažurirali za nju
zabava pola sata. Dizajn razina je loš i ponavlja se - uvijek iznova iste razine s malo drugačijim spremnicima
To je... ok, pretpostavljam, zabavno na početku, ali gubi privlačnost, dodajte još spremnika i popravite sve zaostajanje, napravite i bolju priču. Ima puno potencijala. Razumijem da programeri nisu bogovi, ali ipak (iako nitko ne čita ove recenzije!) mislim, i nadam se, da vi možete dodati još! Također u posljednjoj bitci u močvarnim razinama, toliko zaostaje da moj tenk (potpuno nadograđen najbolji tenk) čak i sa svim vještinama, umire gotovo trenutno zbog pucanja na njega iz svih kutova. Hvala na vašem vremenu!
Block Tank Wars 2 Premium આર્કેડ aetq
OVISNOST!!
Frustrirajuće težak sustav ciljanja/paljbe. Opcija dvostruke navigacijske palice (jedan za usmjeravanje i ciljanje je neugodan. Rotirate kupolu, a zatim dodirnete sredinu zaslona da biste opalili. Ako je vaš dodir samo malo povučen, pomičete kupolu. Opcija joystick/tap je lošija . Da imate ili automatsko rotiranje (do najbližeg neprijatelja) za kupolu s dodirom za paljenje, ili automatsku paljbu s kupolom kojom se može kontrolirati, igru bi učinila mnogo ugodnijom.
To je najbolja offline tenk igra koju sam ikada igrao svatko bi mu trebao dati pokušaj. To je malo teško u početku, ali čim otključate posljednji spremnik, čak i najteži LVL može biti dovršen u sekundi.
Cool igra. U jednom danu sam pohranio sve misije. dodajte više misija pls. Sretno
Zabavno je i nevjerojatno ali jedino što me nervira što je analog kretanja u lijevoj strani dok sam ja ljevoruk što znači da se trebam kretati desnom, a pucati lijevom 😊 pa ti dajem 3 zvjezdice
Dobra igra. Gubite svoj napredak nakon kupnje pune verzije.
Moglo bi biti prilično zabavno i izgleda dobro, no kontrole su vrlo nedosljedne i smanjuju iskustvo
Block Tank Wars 2 Arcade ubw
lud
zvijezda
Za to je jedna od najtežih igara koje sam ikada igrao. Također je jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao. Također možete dodati više nadogradnje kao što je više od 1 oružje nadogradnje i brzina nadogradnje pls
Block Tank Wars 2 Premium Arcade wfnv
Block Tank Wars 2 Premium ארקייד igo
Veličina. Bilo bi uredno pokazati popis dostupnih razina. Pobjedim razine, ali ne znam koliko je više razina do kraja.
Goat Simulator Simulazione axx
Bolje je ako dodate opis tenka poput posebne sposobnosti i dodate još nadogradnje.
Igra je dobra, ali je kontrola malo problematična. Pogotovo kontrola vatre.
Prvih nekoliko razina je dobro, a onda kasni kao ne sutra (Galaxy S10 )
loša igra
Block Tank Wars 2 Premium ארקייד dcc
sjajna igra
dobra aplikacija molim sve vas
Naći ćete da ćete pobijediti igru sa samo dva spremnika zbog toga kako je u igri u igri. Mnogo se zabavlja i vrijedi kupiti.
Uzbudljivo i zabavno. Jedina greška koju sam pronašao je ta što je nakon jednog trenutka vaš tenk toliko moćan da prevučete jednom i nema protivnika. Završna igra sigurno može zahtijevati malo posla, posebno dinamiku igre
Prekrasni efekti osvjetljenja i eksplozije i dobre kontrole, tek sam počeo, ali ovo je za sada odlična igra, čak i na nižim grafičkim postavkama izgleda dobro, ali je stvarno cool na najvišoj razini. Igra je zabavna i izazovna, a da pritom nije frustrirajuća.
Igra je jako dobra, ali kontrole nisu dobre.
drugi spremnik je kao thw best tank, a ostali spremnici su smeće osim prvog spremnika
Loše kontrole, ovo bi trebalo imati dvije palice jer je ciljanje rukom užasno. Kako dev nije vidio svoju ruku kako pokriva ekran dok su testirali?!?!
Super
Greška 505. Vrati mi novac!!
Sjajna igra. Sjajne nadogradnje. Čak i na mom ZTE ZMax Pro jako zaostaje pred kraj igre.
To je sjajna igra, ali kontrolama treba pomoć, zašto samo jedan joystick? Stavite dva tako da možete ciljati drugom rukom
Kontrole su jednostavno loše. 2 Joystick još uvijek treba dodir za aktiviranje? koja je onda svrha imati 2 joysticka?
u redu
Dobra igra. Svidjelo mi se
Izvrsno sredstvo protiv stresa
Najbolji tenk igra na Siblem sam ikada igrao
Izuzetno zabavno na početku, dobiti dosadno blizu kraja. Željela bi izravnati sam spremnik umjesto da koristi novac. Nije dovoljno nadogradnje, ugao sam prerano.
nije vrijedno tvog novca
Sve u svemu, mislim da je ovo vrlo dobra igra, dolazi po tako maloj cijeni, da, ima nekih grešaka u prijevodu i možda nekih problema s balansom, ali nadam se da će razvojni programeri poslušati poziv 😀🙂
Stvarno mislim da je ova igra najbolja