Post by broncartnerbati on Mar 7, 2022 1:19:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kung Fu Z ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kung Fu Z IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много примогема ▞▞▞
▞▞▞ Kung Fu Z 2022 version ▞▞▞
Веома забаван и привлачан систем за нивелисање. Борба је брза и одговорна. Одлична тема такође.
Волим игру, али из неког разлога више не могу да купим ништа са својим новчићима и драгуљима, могу само да надоградим оно што моја одећа не може да уради ништа мајсторство уопште
Није потребан коментар. Све у свему, то је невероватна игра, аркадни аспекти ове игре чине игру изазовном.
Супер досадно само понавља нивое😒
То је заиста забавна игра за играње, али да бисте добили способности за догађаје, требало би само вечно да чекате одмор, можда бисте могли да имате догађаје и додате још различитих потеза и различитих фаза, то би игру учинило много забавнијом.ПС молимо вас да додате догађаје да бисте имали прилику да добијете могућности за одмор
Украшће вам сав напредак 😠😠
Хтео сам да ми се допадне, али сам након инсталирања добијао немилосрдна обавештења из игре, око 5 само преко ноћи!! Збогом.
Kung Fu Z Arkada ctzk
Одлична игра за пролаз времена, стигао сам до нивоа 60 и почиње да се осећам помало немогуће. Само се надам да се победа не исплати. Мало или без реклама.
Cat Escape פנאי gue
Купио сам нешто, али није дошло до тога да ме превариш
свиђа ми се
Забава и зависност! 4 звездице за рекламе😑
Иста ствар изнова и изнова. Споро напредовање. ПРЕВИШЕ ОГЛАСА!!!! Не бих губио време.
Срећно са артритисом
Не играјте ову игру, она смрди, не преузимајте је, ово је најгора
То је забавна игра за играње, али морам да потрошим новац на драгуље, молим вас, направите је да бисте могли да купујете драгуље новчићима
Неат гаме. Мало кварни и тврди нивои су ВЕОМА тешки
карпални тунел
као Темпе рун меетс беат ем уп
Свиђа ми се
Мастер = Ресет
Заиста ми се свиђа игра, једина замерка је када користите мастер. Подигнуо сам своју одећу веома високо и такође сам добио стварно кул одећу, онда сам користио мајстора и он је све изгубио и вратио сву моју одећу на ниво 21, нисам сигуран да ли то треба да урадим. То је стварно досадно. Осим те кул игрице бих препоручио.
Kung Fu Z እንቅስቃሴ ያለባቸው wcmm
Ова игра је прилично згодна. Волим аркадну графику старе школе.
Ово је једноставна забавна игра лака за играње лака за прилагођавање веома занимљива за играње Свиђа ми се Мислим да би људи најмање требало да је преузму не треба вам пуно МБ за ову игру. То је само забавна игра за играње
тако је забавно и препуно акције, али чињеница да морате да купујете нове ликове је срање
Свиђа ми се ова игра, али сваки пут када нешто савладам идем на први ниво и то ми омогућава да савладам само из тржног центра и ако успем да покренем фазу тржног центра онда морам да савладам колико нивоа сам прошао даље. као да не желе да идем на други ниво. Не знам да ли је грешка или не, али молим те поправи ово
Ова игра је далеко надмашила моја очекивања, супер зависна и забавна и великодушно вас награђује и никада није затегнута, а могућност поновног играња је бескрајна и невероватна! Не морате да трошите новац у игрици да би то било одлично искуство, а рекламе уопште нису наметљиве! Топло препоручујем.
Kung Fu Z Arcade cax
Забавно!!
то глупо лудило у болници након савладавања је јебено немогуће
Тако да је проклето цоол, али откад је внен да ли "Кунг Фоо" има икакве везе са БОМБАМА или нечим сличним? Требало би уместо тога имати нунчаке или мач.
Успео сам да добијем демонски једва сам урадио 113 хитова и стварно добра игра
Мех није тако лоше, али ок
Кунг-фу Z Аркады kgx
Игра је забавна у односу на све, једна од најбољих на свету, али једна ствар, плен је помало безобразан јер када убијем шефа очекујете нешто добро од њега и онда добијете зелену капу.Нарочито када ваш пас на вишим нивоима и даље добија плијен нижи од вашег, ако додате вишу полугу то је бољи плен, то би могло бити забавније за друге и лакше када је зомбије теже победити
Можете ли да направите дугме за ударце, ударац и скок и дугме за кретање мрзим да га додирнем!!! Молимо додајте оружје! Као катана, бодеж, чекић и још много тога! Специјално оружје је активно само у ограниченом времену!!!
волите игру, али зашто када прођете кроз систем мајсторства или мајсторства можете да се борите кроз ликове заиста брзо, изгубите одећу коју сте тада радили и остају вам делови одеће нижег нивоа или они који немају исте способности Збуњен сам због тога. и желим да знам како да вратим те ствари